30 December 2010

Cik Mot : Cabutan Bertuah Sempena AnniversaryYang Ke 5



Moga Di MuraHkan RezekI 
TmbH  Agi RakYat Jelata Cik MOt

Amin


SeLamAt AnnIverSaRy
Ke ~ 5

"SEGMEN JOM BERKENALAN"

Aku dpt TAG (mcm no plat keta aku lak) dari SAFARI

Niat aku nk tmbh kenalan blogger
Nk join

Sokongan Anda D perLukn

 "SEGMEN  JOM BERKENALAN"



7 Soalan

-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit
  - Status penah berpunyer, pas tu berpisah (bru jer putus......tunang) and arap thn depan ada p'ganti utk permaisuri ati.
-Ceritakan tentang diri anda
  - Sorg y  simple,bile kenal bru thu...tk knl make tk cinter..betul tak..
-Ceritakan tentang Blog anda
  - Blog MONOLOG KEHIDUPAN ni bru nk bermula ( kisah kehidupan diri sendiri n sekeliling )..kire mcm bdk bru lahir la...arap dpt sokongan dri smu blogger..
-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
  - Dunia blog skng makin maju n bertambah keahlian dri ari kr se ari.kire bgus utk percambahan idea n kenalan dalam dunia MAYA.
-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
  - Sokong la blogger2 y bljr nk b'blog ni
-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda.
  - Tah lah,tgk la sendiri...
-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
  -Selagi b'nyawa..hehehe

Tagged 4 orang rakan blogger 
Ampun & Maaf byk222
ada 2 org jer y bo aku TAG..jujur

bru nk berblog..('_')

KasI PoWeR

Semlm balik dri opis..tgk ad surat utk aku,pikir gak sape y htr surat 2

Buka sampul tgk2...ada...





Just suka2 jer,tiba2 jd betul...apa2 pun jutaan terima kasih byk2  kat 




bg Tongkat Ali Ginseng secara percuma untuk tmbhkn tenaga n power ranger..

ops...pikir la sendri..

Semoga Rezeki d Murahkn agi..Amin

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Nak mencuba nasib,kot2 ada rezeki..Amin






 Anda hanya perlu ikut syarat-syarat di bawah:


1. Jadi Followers eqbalzack.com.
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Tinggalkan link anda pada entry disini.



Tarikh Tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan: 1.1.11
 jam 11.11 pagi



Huhu... Tetiba aku rasa terpanggil n nak memcuba nasib nak join GA ni ... Kalau korang nak join jugak, klik la banner GA atas tu yer... Hadiah dia menarik tau... Now, aku tag safari...

23 December 2010

CaNtik

Cantik begitu mendalam maksudnya
Cantik luas maknanya

APA2 pun korng bo definasikan sendiri istilah CANTIK..

aku nk kongsi dgn apa y aku suka tgk sesuatu y cantik..
byk agi bnd y cantik dlm dunia ni

kebtulan aku pergi sarapan pg dgn staf aku..aku terpandang la KERETA ni..


Depan


Pandang Penuh
Tak thu la knp aku suka sgt tgk..

tepuk dada tny la diri sendiri...hehe

TerHArU...

N3 Bstdy ku y ker 18 +10..hehehe
pada 9/12/19__
pikir la sendiri 
ibarat menguji Minda..waaaaaa
soalan mcm bdk darjah 1..hmmm
mcm2..:)
dah la perasan muda la 2..hehehe
Walaupun citer ni dah basi...org TUA2 kata la..

!

!

!

!

!

!

!

Tpi nk citer gak
aku rse terharu sgt2,perasaan dalamn ni..
1 dlm 3 serentak

spanjang aku hidup atas muka bumi ni tk 
prnh smbut bstdy lbih mudah ari LAHIR dgn 
ramai org..
biasa nya sambut sorg2 @ berdua jer...

K. Ina   AKU  K. Lah



ni smua staf tempat aku keje,diorg smbut bstdy aku scra srentak dgn diorg,wlupn ari lahir diorg dh lepas, 1 ari n 2 ari... dri 9/12.
2 y jd meriah...y jd ketua nk buat ada lah K.Lah org kg Aku 2.......aku just sanggup jer...kire pak sanggup..


biasa la lelaki, mana la pikir nk buat bnd2 ca ni..tpi apa2 pun trima pd staf IPG ksm y hadir..


aku sayang kamu....woW

Blog SesaW.ANG..

HMMMM..........

Mengeluh Panjang d buatnya...org nk ber blog kite ber blog..
lepas 2 apa dh jdi skang..
dh jdi sarang burung dh blog aku ni...
anak burung myB dh besar kot klu d bela ari2..
bagi mkn ckup,tempat y bgus..udara y nyaman...
apa kna mgena  udara nyaman ni...




Nyaman kan....




Tapi

Apa2 pun aku berSYUKUR kerna d beri peluang utk mengecapi nikmat Dunia y sementara ni..
sebg insan kerdil aku kerna tabah menghdpi pancaroba DUNIAWI...

INSYA ALLAH mcm lagu Maher Zain aku akan cuba update ari2 blog 
MONOLOG KEHIDUPAN...

Byk aku akn luahan isi hati kat sni nati...nama pun MONOLOG kn...
nati jgn lupa bc yer...

SOKONG la Blogger MALAYSIA..


11 December 2010

BTN..Ulu Kenas


Sepanjang bkhidmat dgn gov ni..rupanya dh msuk thn k-8 keje dgn gov..kursus BTN ni laaa y pling mcbr mental n fizikal...klu smu org dpt merasakan apa y sy rse mesti ada pengalaman msing2 y t'indah...betol kn...


10 December 2010

Di Sini BermuLa...

Catatan MoNolog kEhiDupan baru bermula dengan berkisar catatan di alam maya untuk rujukan masa akan datang...
untuk d'jadikan panduan dan teladan d Hari2 mendatang..di harap p'blogger yang membaca catatan monolog memberi nasihat dan tunjuk ajar sekiranya berlaku kesilapan...manusia tak sentiasa sempurna...

IkHLas Dari Hati..

tulis la pe2 pong