16 January 2011

Adialuvluze : My First GA

Rse tertarik nk join GA ni lak...
mcm kna sampuh...hehehe
sampuh apa,aku pun x thu

ni syarat nya





1. Warganegara Malaysia yang sah -yap ,SAYA wargenegara MALAYSIA

2. Lagi best kalo leh jadi follower aku ^___^ - Dah follow dh,dgn rela ati.

3. Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ni dengan tajuk : Adialuvluze : My First GA - dh  letak dh kat blog kite.

4. Kalo dah join, tinggalkan komen korang kat SINI beserta ngan link korang utk n3 ni (supaya senang aku nak trace balik)-tingal dh komen kat blog adialuluze

5. 3 bloggie bertuah akan dipilih secara rawak.Nak tau hadiahnye? Tunnngggguuuuu ^_^

6. Tarikh Tutup : 28 Feb 2011

7. Nak Tag kengkawan pun blh je (Tp biarlah kwn tu tau yee)
Tag safari jer la..kwn 1 kepala.

0 comments:


tulis la pe2 pong