11 January 2011

kerje...kerje...kerje


Muko poyo

Hmmmm mengeluh panjang aku d buatnya dgn N3 
kerje...kerje...kerja

sejak ketiadaan bos aku (pgwi sistem maklumat),aku la kna abil alih keje bos buat sementara waktu,sblum ada org bru y abil alih tmpt dia,mmg penat sgt2 la, buat keje 2 dalam 1,keje aku kna buat n keje bos aku kna buat gak...bos aku skng sbung stdt peringkat t'tingi PhD. dekat UKM skng ni dlm bidang IT slma 3 thun,dia dpt full biasiswa,mmg hapy sgt2 la dia mse dpt surat tawaran ari 2 aku tgk,
Skng ni aku mcm lipas kudung d buatnya,semua perkara y melibatkn IT aku kna buat n abil tahu.Mmg penat sgt2.Kire luahan ati kat blog aku sendiri,hehehe..aku arap sgt2 org d sekeliling aku dpt memahani n bgi sokongan kat aku.

3 comments:

CWM Safari said...

caiyok...

eLYies said...

bz sungguh..nanti claim bonus byk2 yer..hehehhee

IrRuAn said...

eLYies: kalu la boleh claim kan bst.huhuhu


tulis la pe2 pong