06 January 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

Aku dapat tag nie dari safari09.. so layan jer la. mana la tau kot2 ada rezeki nak menang kan.. GA nie dibuat oleh edy, antara blogger yg femes gak nie..

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
- Done - 



2. Jadi follower blog ini...

- Done, siap ngn bukti lagi hokey -


3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...


4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
- Wokey -

4 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

IrRuAn said...

EDy: bucuk2 asalkan ada yang sayang sudah. yer tak? heheh

butterflyana said...

Good Luck!
:)

IrRuAn said...

B:Tima kasih byk..slm ukhwah


tulis la pe2 pong